Tilbage
Cyber security uddannelse og software | MetaCompliance

Produkter

Oplev vores pakke af personlige Security Awareness Training-løsninger, der er designet til at styrke og uddanne dit team mod moderne cybertrusler. Fra politikstyring til phishing-simulationer - vores platform udstyrer din arbejdsstyrke med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at beskytte din organisation.

eLearning om cyber security

Cyber Security eLearning for at udforske vores prisvindende eLearning-bibliotek, der er skræddersyet til alle afdelinger

Automatisering af sikkerhedsbevidsthed

Planlæg din årlige oplysningskampagne med et par klik

Simulering af phishing

Stop phishing-angreb i deres spor med prisvindende phishing-software

Forvaltning af politikker

Centraliser dine politikker ét sted, og håndter politikkernes livscyklus uden besvær

Forvaltning af privatlivets fred

Styr, overvåg og administrer nemt overholdelse

Håndtering af hændelser

Tag kontrol over interne hændelser og afhjælp det, der betyder noget

Tilbage
Industri

Industrier

Udforsk alsidigheden af vores løsninger på tværs af forskellige brancher. Fra den dynamiske teknologisektor til sundhedssektoren kan du dykke ned i, hvordan vores løsninger skaber bølger på tværs af flere sektorer. 


Finansielle tjenesteydelser

Skab en første forsvarslinje for finansielle serviceorganisationer

Regeringer

En go-to-løsning til sikkerhedsbevidsthed for regeringer

Virksomheder

En løsning til træning af sikkerhedsbevidsthed i store virksomheder

Fjernarbejdere

Indlejr en kultur af sikkerhedsbevidsthed - også derhjemme

Uddannelsessektoren

Engagerende træning i sikkerhedsbevidsthed for uddannelsessektoren

Sundhedspersonale

Se vores skræddersyede sikkerhedsoplysning til sundhedspersonale

Teknisk industri

Forandring af sikkerhedsbevidsthedstræning i teknologibranchen

Overholdelse af NIS2

Støt dine Nis2-krav med initiativer til bevidstgørelse om cybersikkerhed

Tilbage
Ressourcer

Ressourcer

Fra plakater og politikker til ultimative vejledninger og casestudier - vores gratis awareness-aktiver kan bruges til at forbedre bevidstheden om cybersikkerhed i din organisation.

Cybersikkerhed for dummies

En uundværlig ressource til at skabe en kultur af cyberbevidsthed

Dummies guide til cybersikkerhed Elearning

Den ultimative guide til implementering af effektiv e-learning om cybersikkerhed

Den ultimative guide til phishing

Uddan medarbejderne i, hvordan man opdager og forebygger phishing-angreb

Gratis oplysningsplakater

Download disse gratis plakater for at øge medarbejdernes årvågenhed

Politik til bekæmpelse af phishing

Skab en sikkerhedsbevidst kultur og skab bevidsthed om cybersikkerhedstrusler

Casestudier

Hør, hvordan vi hjælper vores kunder med at skabe positiv adfærd i deres organisationer

A-Z-terminologi om cybersikkerhed

En ordliste med uundværlige termer inden for cybersikkerhed

Cybersikkerhed adfærdsmæssig modenhedsmodel

Auditér din awareness-træning og benchmark din organisation i forhold til best practice

Gratis ting

Download vores gratis Awareness Assets for at forbedre bevidstheden om cybersikkerhed i din organisation

Tilbage
MetaCompliance | Cyber security uddannelse for medarbejdere

Om

Med over 18 års erfaring på markedet for cybersikkerhed og compliance leverer MetaCompliance en innovativ løsning til automatisering af medarbejdernes informationssikkerhedsbevidsthed og hændelseshåndtering. MetaCompliance-platformen blev skabt for at imødekomme kundernes behov for en enkelt, omfattende løsning til at håndtere de menneskelige risici omkring cybersikkerhed, databeskyttelse og compliance.

Hvorfor vælge os?

Lær, hvorfor Metacompliance er den betroede partner til træning i sikkerhedsbevidsthed

Specialister i medarbejderengagement

Vi gør det lettere at engagere medarbejderne og skabe en kultur med cyberbevidsthed

Automatisering af sikkerhedsbevidsthed

Automatiser nemt træning i sikkerhedsbevidsthed, phishing og politikker på få minutter

Lederskab

Mød MetaCompliance-ledelsesteamet

MetaBlog

Bliv informeret om emner inden for cybersikkerheds-awareness-træning og begræns risikoen i din organisation.

Hvad er de 7 principper i GDPR?

titel

om forfatteren

Del dette indlæg

GDPR understøttes af en række databeskyttelsesprincipper, der er afgørende for overholdelse. Disse principper beskriver de forpligtelser, som organisationer skal overholde, når de indsamler, behandler og opbevarer personoplysninger om en person.

Databeskyttelsesprincipperne ligner dem, der findes i det tidligere databeskyttelsesdirektiv, men de er mere detaljerede for at sikre en højere grad af overholdelse og for at tage hensyn til den teknologiske udvikling.

De syv principper i GDPR giver organisationer en vejledning i, hvordan de bedst muligt kan håndtere deres personoplysninger og opnå overensstemmelse med GDPR.

Hvis du ikke overholder principperne, kan din organisation risikere at få store bøder. GDPR fastsætter, at overtrædelser af de grundlæggende principper for behandling af personoplysninger er omfattet af det højeste bødestrin. Det kan betyde en bøde på op til 4 % af din årlige omsætning eller 20 millioner euro, alt efter hvad der er højest.

De syv databeskyttelsesprincipper, som du skal overholde, når du behandler personoplysninger, er som følger:

1. Lovlighed, retfærdighed og gennemsigtighed

Hvad er de 7 principper i GDPR?

Det første princip er muligvis det vigtigste og lægger vægt på total gennemsigtighed for alle registrerede i EU. Når der indsamles data, skal organisationer være tydelige med hensyn til, hvorfor de indsamles, og hvordan de vil blive brugt. Hvis en registreret person anmoder om yderligere oplysninger om behandlingen af sine data, er organisationer forpligtet til at give dem disse oplysninger rettidigt. Indsamling, behandling og videregivelse af data skal ske i overensstemmelse med loven.

2. Begrænsning af formålet

Organisationer skal have en specifik og legitim grund til at indsamle og behandle personlige oplysninger. Oplysningerne må kun anvendes til det angivne formål og må ikke behandles til andre formål, medmindre den registrerede har givet sit udtrykkelige samtykke. Der er en smule mere fleksibilitet med behandling, der foretages til arkivformål i offentlighedens interesse eller til videnskabelige, historiske eller statistiske formål.

3. Minimering af data

Hvad er de 7 principper i GDPR?

I henhold til GDPR skal data være "tilstrækkelige, relevante og begrænsede til det, der er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil de behandles". Det betyder, at organisationer kun bør opbevare det minimum af data, der er nødvendigt for deres formål. Organisationer kan ikke bare indsamle personoplysninger på grund af en tilfældighed, at de kan være nyttige i fremtiden. Hvis de opbevarer flere data, end det er nødvendigt, er det sandsynligvis ulovligt.

4. Nøjagtighed

Personoplysningerne skal være nøjagtige, egnet til formålet og ajourført. Det betyder, at organisationer regelmæssigt bør gennemgå de oplysninger, de har om enkeltpersoner, og slette eller ændre urigtige oplysninger i overensstemmelse hermed. Enkeltpersoner har ret til at anmode om, at unøjagtige eller ufuldstændige oplysninger slettes eller berigtiges inden for 30 dage. Denne strømlining af oplysninger vil bidrage til at forbedre overholdelsen og sikre, at virksomhedsdatabaser er nøjagtige og ajourførte.

5. Begrænsning af opbevaring

Hvad er de 7 principper i GDPR?

Når du ikke længere har brug for personoplysningerne til det formål, som de blev indsamlet til, skal de slettes eller destrueres, medmindre der er andre grunde til at opbevare dem. GDPR angiver ikke, hvor længe du skal opbevare personoplysninger. Det er op til din organisation at afgøre dette på baggrund af formålet med behandlingen. For at sikre overholdelse bør organisationer have en revisionsproces på plads til at håndtere rensning af databaser. Selv om den generelle regel er, at du ikke kan opbevare personoplysninger med henblik på fremtidig brug, er der undtagelser til arkivering, forskning eller statistiske formål.

6. Integritet og fortrolighed

Dette princip omhandler udelukkende sikkerhed. Din organisation skal sikre, at alle passende foranstaltninger er på plads for at sikre de personoplysninger, som du har. Det kan være beskyttelse mod interne trusler såsom uautoriseret brug, utilsigtet tab eller beskadigelse samt eksterne trusler såsom phishing, malware eller tyveri. Dårlig informationssikkerhed kan bringe dine systemer og tjenester i fare og skabe utryghed for enkeltpersoner. Der findes ikke nogen standardtilgang, men i GDPR hedder det, at organisationer skal have de relevante sikkerhedsniveauer for at imødegå de risici, der er forbundet med deres behandling.

7. Ansvarlighed

Det sidste princip, og et nyt princip i GDPR, fastslår, at organisationer skal tage ansvar for de data, de har, og påvise, at de overholder de andre principper. Det betyder, at organisationer skal kunne dokumentere de skridt, de har taget for at påvise overholdelsen. Dette kan omfatte:

  • Evaluering af den nuværende praksis
  • Udpegning af en databeskyttelsesansvarlig
  • Oprettelse af en fortegnelse over personlige data
  • Indhentning af passende samtykke
  • Udførelse af konsekvensanalyser vedrørende databeskyttelse

Ved at overholde disse vejledende principper under design, implementering og drift kan du sikre, at organisationer overholder GDPR.

MetaPrivacy er designet til at levere den bedste praksis for overholdelse af databeskyttelse. Kontakt os for yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe din organisation med at forbedre sin struktur for overholdelse af reglerne.

DISCLAIMER: Indholdet og udtalelserne i denne blog er kun til oplysningsformål. De er ikke ment som juridisk eller anden professionel rådgivning og bør ikke anvendes eller behandles som erstatning for specifik rådgivning, der er relevant for særlige omstændigheder, databeskyttelsesloven eller anden nuværende eller fremtidig lovgivning. MetaCompliance påtager sig intet ansvar for eventuelle fejl, udeladelser eller misvisende udtalelser eller for tab, der måtte opstå som følge af tillid til materialet i denne blog.

Andre artikler om Cyber Security Awareness Training, som du måske finder interessante